Donateur worden?

Als u onze mooie vereniging wilt ondersteunen, kunt u besluiten een donateur van de Spaarnebazuin te worden. Dit kan al vanaf 50 euro per jaar. Daarbij krijgt u dan 25% korting op toegangskaarten voor concerten. Vanaf €100 euro per jaar ontvangt u per concert één gratis concertkaartje. 

Mocht u een donatie van 150 euro of meer doen, dan nodigen we u uit om een muziekstuk uit ons repertoire te kiezen dat we speciaal voor u ten gehore zullen brengen op een van de eerstvolgende concerten. Ook krijgt u voor ieder concert 2 vrijkaarten.

Mocht u geen geld kunnen missen, maar wel willen helpen? Kijk dan eens naar onze sponsorkliks pagina. Als u een online aankoop doet bij de aangesloten winkels via sponsorkliks betaalt u niets meer, maar krijgen wij wel een deel van dat bedrag terug. Ook een goede manier om ons te helpen financieel gezond te blijven! 

Wilt u geld doneren, stuur dan een mailtje met naam, e-mail/adres en het bedrag dat u wilt doneren naar spaarnebazuin1929@gmail.com. Dan zorgen wij dat er jaarlijks een brief of mail gestuurd wordt met het verzoek de donatie over te maken.