Lid worden? Bel 06-13 51 89 35

Het eigenwijste blaasorkest van Haarlem is op zoek naar jou!
 
Ben je een ervaren blaasmuzikant of slagwerker maar is het er even niet van gekomen om in een orkest te spelen? Ben je nieuw in de stad en zoek je een nieuw orkest om je bij aan te sluiten? Of kun je redelijk goed spelen maar kom je niet verder door thuis alleen te oefenen op je klarinet of saxofoon? ? Dan is het tijd om als blazer of slagwerker je muzikale vleugels uit te slaan bij Harmonie de Spaarnebazuin. De naam verraadt onze lange historie maar niet hoe eigenwijs we het vertikken om oud en suf te worden.
We spelen veelzijdig repertoire van pop, big band, filmmuziek en klassiek op een goed maar toegankelijk niveau. Je gaat je niet vervelen want onze dirigent houdt ons scherp!  We zijn bekend van onze classics met Kerst in de Vijfhoek, 4 mei en Koningsdag waar vele Haarlemmers op afkomen. Wat we nog meer doen varieert per jaar. We zoeken telkens weer een nieuwe uitdaging. Met een eigen muziektheater voorstelling in de Lichtfabriek? Van muziek schilderijen laten maken in parkconcerten in de stad? Een filmprogramma met acteurs? We zijn voor veel leuks te porren! En er is genoeg ruimte om te bepalen hoe we  muzikaal in de stad de show kunnen te stelen.
 
Kom snel eens meedoen tijdens een repetitie op donderdagavond vanaf  20.00 uur in de Eemstraat 56, te Haarlem. Er is voldoende ruimte in alle secties van ons orkest. 

Enkele instrumenten uit het orkest zijn:
Trompet, Tuba, Klarinet, Dwarsfluit, Saxofoon, Hoorn en Trombone. De repetities vinden plaats op donderdagavond van 20.00-22.15uur. Wil je vrijblijvend een repetitie bijwonen? Neem contact op met Astrid Franse 06 13 51 89 35

Contributie:  harmonie €18,50 per maand