Vrienden

Over 15 jaar wordt het 100-jarig jubileum gevierd. Dan wordt het ‘de Koninklijke Spaarnebazuin”! Het eerste orkest in Haarlem dat die staat bereikt. Onze redactie heeft al geruchten gehoord over een groots muziekfeest op de grote markt. Alles is mogelijk voor dit veelzijdige orkest met lef. Om deze mijlpaal in gezonde staat te bereiken zijn goede vrienden welkom. Vrienden die dit orkest financieel willen steunen met een bedrag dat past bij de 21ste eeuw. Als vriend heeft u toegang tot de wereld van dit orkest die voor anderen gesloten is. Een kijkje achter de schermen, ontmoetingen met het orkest, muziek om nog eens terug te luisteren.

Meld u aan als nieuwe Vriend van de Spaarnebazuin via info@spaarnebazuin.nl:

Vriend vanaf 50 euro per jaar: 20% korting op toegangskaarten, informatie over optredens

Vriend vanaf 100 euro per jaar: twee vrijkaarten per jaar, informatie over optredens, uitnodiging voor kijkjes achter de schermen of bijeenkomsten

Vriend vanaf 150 euro per jaar:  vier vrijkaarten per jaar, informatie over optredens, uitnodiging voor kijkjes achter de schermen of bijeenkomsten, 1 CD per jaar met de uitgevoerde concerten, 1x jaar keuze uit een nog te spelen muziekstuk dat door de dirigent wordt voorgedragen (verzoeknummers).